TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition

 

Pentru a onora această aniversare specială, producătorul de ceasuri de lux elvețian introduce TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Edition - cu un design din anii '60, alimentat de o inovație orologeră din secolul XXI.

În 1860, TAG Heuer - cunoscută sub numele de Heuer la acea vreme - a fost fondată de Edouard Heuer în Saint-Imier, Elveția. În ultimii 160 de ani, multe s-au schimbat, dar angajamentul mărcii de a inova și de a crea ceasuri de ultimă oră a rămas constant. O colecție care urmează să primească o atenție deosebită în acest an este linia TAG Heuer Carrera, care prezintă cele mai elegante cronografe ale mărcii. Sunt cronografe iconice de la introducerea lor în urmă cu aproape 60 de ani, care au purtat de-a lungul deceniilor moștenirea legată de cursele de automobil a mărcii și spiritul ei îndrăzneț.

Pentru a începe un an de omagii și sărbătoriri, TAG Heuer dezvăluie o ediție limitată TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Edition, din care doar 1860 de piese vor fi produse. Acesta va fi disponibilă pentru clienții din toată lumea începând cu iunie 2020.

Sărbătorind cu TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition

În 1962 CEO-ul Jack Heuer a aflat istoria legendarei Carrera Panamericana, una dintre cele mai dificile curse rutiere din lume. Cuvântul „carrera”, care în spaniolă înseamnă drumuri, cursă, carieră și curs, i-a atras atenția. El a știut imediat că acesta va fi numele perfect pentru un nou ceas. În anul următor, primele cronografii Heuer Carrera au părăsit fabrica.

Ca iubitor al designului modern și curat, Jack Heuer a dorit ca estetica cronografului Heuer Carrera să fie pură și bine proporționată, caracteristici care reprezintă ceasul perfect pentru șoferii care au nevoie să vadă timpul dintr-o privire în timpul curselor pompate cu adrenalină. Cunoscutul model monocrom cu cadran argintiu din 1964, cu cele trei contoare azurii și cadranul de culoare argintiu starburst, este o alegere primordială pentru a onora cei 160 de ani ai mărcii. Adesea denumit „2447S”, acest model este acum reintrodus cu unele actualizări aduse de secolul XXI.

Noul cronograf din oțel inoxidabil prezintă multe dintre aceleași design-uri ale predecesorul său, cum ar fi un cadran permanent elegant și carcasa cu butoane lustruite. Cu toate acestea, forma este ușor diferită, iar ceasul măsoară acum 39 mm în loc de cei 36 mm inițiali. Al doilea indicator permanent este la ora 6 în loc de ora 9, din cauza diferenței în construcția mecanismului Valjoux 72 din 1963 în raport cu cel Heuer 02 de astăzi. O altă modificare față de original este forma indicatoarelor centrale de oră și minut, care sunt acum fațetate și acoperite cu SuperLuminova bej. Numele inconfundabil de Carrera și HEUER sunt imprimate pe cadranul protejat de un cristal de safir în formă de cupolă, care oferă ceasului un aspect retro ce amintește de Heuer Carrera original.

Prezentat pe o curea de aligator negru, acest model este limitat la 1860 de piese, un salut spre anul în care a fost fondat Heuer, „One of 1860” și „LIMITED EDITION” fiind gravate pe spatele ceasului. Masa oscilantă reproiectată, vizibilă prin cristalul de safir înfiletat, este împodobită cu o gravură umplută cu lac, care marchează ceasul ca o ediție aniversară. Acest model este prezentat în cutii speciale.

Prevăzut cu mecanismul de manufactură Caliber Heuer 02

Linia TAG Heuer Carrera a fost întotdeauna prevăzută cea mai avansată tehnologie, dezvoltată de brand. Posibil cea mai semnificativă diferență între modelul 2447S și modelul modern în ediție limitată este mecanismul interior, modelul tribut fiind alimentat de mecanismul Heuer 02 al mărcii. Această inovație sofisticată este realizată în totalitate în Elveția, în producția manufacturii Swiss-made TAG Heuer Chevenez. Mecanismul cuprinde 168 de componente, inclusiv o roată pe coloană și un ambreiaj vertical - semnături ale cronologiei îmbunătățite ale cronografului și a mecanismului de manufactură de înaltă calitate - cu o rezervă impresionantă de mers.

Mecanismul de manufactură de fabricație TAG Heuer, Calibre Heuer 02 oferă cinci avantaje cheie:

• O rezervă de mers de 80 de ore - o creștere de 30 de ore în comparație cu Calibre Heuer 01.

• Un mecanism mai subțire, care permite un design mai fin al carcasei și un confort îmbunătățit pentru purtător. Grosimea este de 6,95 mm, comparativ cu 7,30 mm ai lui Heuer 01.

• Ambreiajul vertical îmbunătățește precizia funcțiilor de pornire și oprire, precum și funcționarea arătătoarei de secunde a cronografului, ceea ce înseamnă că nu există pierderi de timp atunci când este utilizată funcția de cronograf.

• Există o roată pe coloană, care oferă o funcționalitate mai precisă și mai justă - manifestată prin impulsul net prin care se manipulează butoanele.

• Precizie și stabilitate mai mare, cu o frecvență de 4 Hz (28.800 vibrații pe oră).

Colecția îndrăzneață, inovatoare și elegantă TAG Heuer Carrera, concepută inițial pentru șoferii de cursă profesioniști, a evoluat cu siguranță de când a fost introdusă pentru prima dată, dar legăturile sale cu lumea sportului auto, mentalitatea non-conformistă pe care o întruchipează și reputația sa de a fi la vârful inovației industriei va continua să conducă să facă să avanseze linia.

Facts and figures

TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition
Reference CBK221B.FC6479

Movement

TAG Heuer Automatic Calibre Heuer 02 Manufacture movement, automatic chronograph, diameter 31 mm, 33 jewels, balance oscillating at a frequency of 28,800 vibrations per hour (4 Hz), 80-hour power reserve, oscillating mass with 160th anniversary engraving

Functions

Chronograph with minutes and hours, permanent second indicator; hours, minutes; central chronograph seconds hand

Case

Diameter 39 mm, stainless-steel polished case and fixed bezel, domed sapphire crystal with double anti-reflective treatment, polished stainless-steel crown at 3 o'clock and push buttons at 2 and 4 o'clock, water-resistant to 100 metres (10 bar), steel caseback with “One of 1860” engraving

Dial

Silver sunray brushed dial, silver flange with 60-second/minute scale, silver chronograph counters, white permanent second indicator, rhodium-plated polished, facetted hour and minute hands with beige SuperLuminovaź, black lacquered central hand

Strap

Black alligator strap and polished stainless-steel folding clasp with double safety push-buttons

Limited to 1860 watches

Special packaging

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:21.02.20. Modificat: 21.02.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook