MARINE ANNUAL CALENDAR CHRONOMETER

 

Reputația lui Ulysse Nardin a fost mereu legată în mod intim de realizările sale în dezvoltarea cronometrelor marine. În istoria sa de 171 de ani, orologerul elvețian a fost onorat cu peste 4.300 de premii și 18 medalii de aur la târguri și expoziții internaționale. În secolul XIX și începutul secolului al XX-lea, cronometrele marine Ulysse Nardin au echipat peste 50 de nave pe toate cele cinci continente.

Astăzi aceste instrumente de navigație de precizie nu mai sunt folosite de marinari pentru a-și corecta cursul prin oceanele lumii. Cu toate acestea, perfecțiunea lor mecanică impresionantă este apreciată mai mult decât oricând de către colecționari și entuziaști. Acum, inspirat de cronometrele marine istorice pe care Ulysse Nardin și-a bazat reputația, a apărut o nouă icoană maritimă: The Marine Annual Calendar Chronometer with a Grand Feu enamel dial.

Ca întotdeauna la Ulysse Nardin, urmărirea excelenței în avangarda tehnică a avansat în paralel cu căutarea simplificării măsurării timpului. În 2016, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a Colecției Marine, un cronograf marin a inclus pentru prima dată un calendar anual.

Calendarul anual tipic, care este programat mecanic pe durata unui an, poate necesita până la treizeci de componente. Ceasornicarii de la Ulysse Nardin au reușit să raționalizeze sistemul la doar 7 elemente. Simplu de utilizat, această piesă este simbolul inovării în serviciul caracterului practic, deoarece necesită o ajustare a datei doar o dată pe an, în februarie. Această realizare dezvăluie spiritul lui Ludwig Oechslin, creatorul pentru care simplitatea este o filosofie durabilă. O filosofie care este susținută și prin calibrul UN-113, un mecanism Ulysse Nardin realizat în întregime în firmă, incluzând balansierul din siliciu. Mecanismul permite setarea datei calendarului atât înainte, cât și înapoi - încă o simplificare.

Iar acum, în 2017, Marine Annual Calendar Chronometer vine cu un cadran de email Grand Feu. Certificat COSC, acest ceas mecanic de precizie combină caracteristica extraordinară a calendarului anual, rezervă de mers de 60 de ore, mecanismul produsă în firmă și un cadran autentic Grand Feu, într-un albastru atrăgător.

Eleganța veșnică a Colecției Marine este evidențiată prin frumusețea acestui email de la firma Donzé Cadrans a lui Ulysse Nardin, specialiști în această artă complexă și veche. Pe cadran, valurile delicate ale emailului formează elementul central al indicatorului de rezervă de mers de la ora 12, iar calendarul și data anuală se afișează la ora 6. Arătătoarele distincte și cifrele romane ale Colecției marine indică minutele și orele. O lunetă gofrată și o coroană înfiletată, care garantează o etanșeitate excelentă la apă până la 100 m, fac parte din carcasa generoasă din oțel inoxidabil de 43 mm în diametru.

Bine ați venit Marine Chronometer Annual Calendar, cea mai recentă încarnare a istoriei unice a producătorului, echipată cu cele mai recente progrese în domeniul cronometriei mecanice de precizie. Un tribut uimitor pentru puterea și puritatea mării.

TECHNICAL DATA

Reference 1133-210/E3

Movement

caliber UN-113, 13 3'''

In-house designed movement

Silicium escapement and spring, 28'800 v/h

55 jewels

Power-Reserve: approximately 60 h

Winding: self-winding

Functions:

chronometer COSC with power reserve indicator at 12 o'clock

annual calendar, backward/forward setting, with months indicator at 6 o'clock

small direct seconds and round date window at 6 o'clock

Case: stainless steel

Bezel: fluted, stainless steel

Dial: blue “Grand Feu” enamel with roman numerals

Crown: screw down security crown, covered with rubber

Diameter: 43 mm

Water-resistance: 100 m

Crystal: anti-reflective sapphire crystal

Case-back: open case back with sapphire crystal

Strap: leather strap with folding clasp

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 14.08.16. Modificat: 10.11.17
Copyright © 2016 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București