OROLOGERIA GALT LA GALA "AMBASADORII VINULUI"

 

Orologeria GALT a fost invitată să participe la gala "Ambasadorii vinului", organizată de animatorii companiei și site-ului LIFE.ro.

În cadrul campaniei AMBASADORII VINULUI s-a vorbit despre cultura viticolă din toate țările chiar cu Ambasadorii acestora în România. Pe 27 noiembrie 2018 oaspeții de seamă au fost invitați să participe la o poveste locală, una despre vinurile României.

Restaurantul L'Atelier din cadrul Hotelului Epoque a fost locul în care s-au întrunit invitații. Excelențele lor, Ambasadorii țărilor implicate în proiect, au stat la masă alături de oameni din lumea businessului din România.

Seara a avut loc o introducere în lumea minunată a ceasurilor Haute Horlogerie, datorită partenerilor cu Orologeria GALT. Aceștia le-au relatați distinșilor invitați despre câteva povești de succes care au stat în spatele unora dintre cele mai cunoscute ceasuri din lume, provenite de la tradiționalele firmele elvețiene Ulysse Nardin și Jaeger-LeCoultre, pe care firma GALT le reprezintă în România.

Participanții au putut să audă cum a sunat ora 21:23 și au putut să afle povestea ceasului Ulysse Nardin Jazz Minute Repeater. Le-a fost prezentată o piesă fabuloasă, manufacturată din platină, într-o ediție limitată de doar 18 bucăți. Aceasta creație unică a fost inspirată de faimoasa replică a lui Duke Ellington "It's all music" care descrie natura jazz-ului.

Ulysse Nardin a încercat să unească orologeria tradițională cu muzica într-o creație care prezintă figurine realizate manual din aur de 18k mișcându-se sincron cu repetiția de minute. Atunci când funcția este activată, orele, sferturile de ora și minutele răsună în timp ce trupa de figurine își începe reprezentația impresionantă.

Repetiția de minute este o complicație inventată în secolul al XVII-lea, cu mult înainte de apariția electricității, pentru a putea afla timpul chiar și în întuneric. Cei care doresc să descopere acest ceas minunat o pot face vizionând video-ul de mai jos:

A fost o gală deosebită care va rămâne multă vreme în memoria celor prezenți.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 02.12.18. Modificat: 11.01.19
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București