ULYSSE NARDIN - DIVER DEEP DIVE

 

Scufundă-te în adâncuri! Ulysse Nardin plonjează la 1000 de metri sub apă și uimește SIHH 2018

Foarte robust, foarte funcțional, foarte tehnic, foarte sportiv: introducerea unei noi piese remarcabile a colecției iconice Ulysse Nardin DIVER - un instrument de scufundări profesionist extrem de masculin și extrem de fiabil, un ceas sportiv deosebit de îndrăgit, încărcat cu specificații tehnice fără precedent, cu o supapă de evacuare a heliului și o etanșeitate în apă la 1.000 de metri.

Legătura profundă a lui Ulysse Nardin cu marele adâncime. Un pionier recunoscut din 1846 pentru inovarea în ceasuri, renumele Manufacturii a fost clădit pe baza preciziei și fiabilității cronometrelor sale marine, instrumente esențiale de navigație care au ajutat navigatorii să determine longitudinea prin intermediul navigației celeste. Manufactura este la fel de renumită pentru ceea ce a realizat în subacvatic, cu colecția sa Diver, solid construită și neabătut masculină.

Ca și predecesorul său imediat, Diver Deep Dive este alimentat de calibrul in-house UN-320, care are un eșapament patentat din Siliciu. Balansierul este de asemenea din Siliciu, Ulysse Nardin fiind primul care a introdus acest material în Haute Horlogerie.

Odată cu 1 km de etanșeitate în apă - adâncimea de scufundări mondiale fiind de 701 de metri - noul stadiu tehnic atins de această capodoperă în ediție limitată (300 de bucăți) include o gardă detașabilă de titan pe coroană, la ora 2 și o supapă de eliberare a heliului la ora 9, pentru scufundări adânci pe perioade prelungite de timp sau sub saturație.

Cureaua de cauciuc are ceva nou: un element extensibil care se adaptează modificărilor dimensiunilor în timpul scufundărilor, cauzate de compresia costumului de scafandru din neopren. Carcasa robustă este din titan, având ansele tăiate. Luneta largă are 12 dinți zimțați, pentru o manipulare ușoară chiar și cu mănuși de scufundare.

Aspectul ceasului este puternic, de rechin: 15 rechini cap de ciocan împodobesc cadranul, un altul este imprimat pe capacul de închidere, unul roșu strălucitor înoată pe marginea protecției coroanei, iar un altul decorează contorul de pe cadran.

Diver Deep Dive va atrage în special bărbații care caută un ceas uimitor, dar nu fragil, care poate fi purtat chiar și atunci când lucrurile devin foarte intense.

Specificații tehnice

Reference 3203-500LE-3/93-HAMMER

Limited Edition 300 pieces

Movement Calibre UN-320
Manufacture Movement with Ulysse Nardin certificate

Silicium spiral and anchor escapement

Power reserve Around 48 hours

Winding Automatic

Functions H/M/s/D

Date at 3 o'clock, front and back date corrector

Small seconds counter at 5 o'clock

Automatic screw-on decompression valve system at 9 o'clock

Case Titanium

Bezel Rotating, unidirectional, made of titanium, partially covered with rubber

Dial Blue with hammerhead pattern

Luminescent hands and hour markers

Diameter 46 mm

Crown At 2 o'clock, with removable crown guard in titanium

Hammerhead shark pattern on the side

Water Resistance 1000 m

Crystal Crystal sapphire with anti-reflection treatment

Caseback Stainless steel, stamped with hammerhead design

Strap Rubber strap with expandable element (spring that adjusts according to water depth),

Folding clasp.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 15.02.18. Modificat: 15.02.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București