COLECȚIA FREAK: FREAKS OUT!

 

Universul Freak se lărgește dun ce în ce mai mult. Un nou cvartet de ceasuri Freak Out se află pe platforma de lansare a lui Ulysse Nardin, gata să fie lasat de echipa Team Freak în marele necunoscut.

Puneți-vă centurile de siguranță: Freak nu mai este un singur ceas. Este o colecție întreagă!

După lansarea lui FREAK VISION la SIHH 2018 și a noului FREAK VISION CORAL BAY, patru noi ceasuri FREAK OUT, fiecare înarmat cu calibrul cu întoarcere manuală UN-205, se alătură acum celei mai mari colecții din Haute Horlogerie.

Toate ciudățeniile ce schimbă jocul ale lui Freak Out se află la locul lor: nu există coroana, cadran sau arătătoare, ci turbionul "caruselul zburător" (mecanismul se rotește pe axa sa proprie) și tehnologia super-ușoară bazată pe siliciu.

Arhitectura lui Freak înlocuiește ancora tradițională și roata ei prin două roți de impuls, din siliciu, aflate în centru.

Ambele roți au 18 dinți de angajare, fiecare activând un alternator care transmite energia către balansier - mai întâi într-o direcție, apoi în cealaltă.

Deoarece nu necesită nici o lubrifiere, structura asigură că forța este eliberată întotdeauna în direcția rotației balansierului, reducând astfel frecarea.

Arcul de siliciu bate la 28,800 vibrații pe oră (4 Hertz) și este foarte greu de deranjat din activitatea sa.

Cantitatea de perturbații este redusă la minim datorită unghiului de ridicare scăzut.

Amplasat între știfturile de deasupra curelei inferioare, un mic închizător este utilizat pentru a elibera luneta rotativă.

Acesta reglează precis și simplu orele și minutele când este întors în oricare dintre direcții.

Bariletul, care oferă o rezervă de mers de 7 zile, se înfășoară cu ajutorul lunetei din spate a carcasei, montată pe rulmenții cu bile.

Spre deosebire de modelul anterior Freak Cruiser din aur, noua colecție FREAK OUT este falsificată din titan, deschizând universul Freak unui public mai larg.

De asemenea nouă este carcasa re-stilată și împrumutată de la Ulysse Nardin InnoVision 2 Concept Watch, precum și cusăturile pe pânze de navigator marin ale curelelor.

Meet the new Freak Out Quartet 

Ulysse Nardin Freak Out Full Black

The Freak Collection's sportiest model to date, and the first with a full black PVD surface treatment. Hyper-masculine, with red stitching on the black sailcloth strap, and a gear-train bridge in silver.

Ulysse Nardin Freak Out Black GOLD

Black out freaky with a gold gear train and gold stitches for a more elegant look, at once sporty and chic.

Ulysse Nardin Freak Out OF THE Blue

In iconic Ulysse Nardin blue, a homage to the Manufacture's deep historical links to the nautical realm, with silver strap stitches and a silver gear-train bridge.

Ulysse Nardin Freak Out Blue Gold

UN marine blue matched with the rich luster of gold on the bridge and stitches. Urban, sporty, ready for business.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 25.05.18. Modificat: 25.05.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București