CLASSICO JADE RENĂSCUT

 

Introducerea noilor ceasuri Classico Jade de 37 mm: cinci regine irezistibile din oțel, în culorile albastru, gri sau roșu, cu valuri roșii de diamante pe cadranele lor perlate, pline de farmec.

În anul 2013 Ulysse Nardin a lansat Jade ca pe un tribut adus unei pietre prețioase pe care curtea regală din China a considerat-o "magie cristalizată" - o legătură dintre cer și pământ. Acum, cu cinci ani mai târziu, cinci noi Jade de damă omagiază o piatră și mai prețioasă: diamantul.

Aceste Jade rafinate au o nouă carcasă rotundă și o nouă prezență în Classic Collection . Prevăzute cu arătătoare clasice de ore, minute și secunde, alimentate de calibrul dedicat al colecției, UN-815, cu întoarcere automată, edițiile emblematice onorează tehnicile de Haute Joaillerie, meșteșugul onorat în timp și alura feminină captivantă.

Noul aspect vă va opri scurt respirația. Zece diamante într-un motiv delicat de frunză, cu un model de valuri, împodobesc cuadrantul inferior din stânga al cadranelor rotunde perlate; încă 76 strălucesc pe luneta uimitoare din oțel inoxidabil.

Opțiunile în culori foarte feminine - o curea din piele albastră și un indice arabic albastru supradimensionat, o curea din piele albă cu cifre gri sau o curea din piele roșie granat cu cifre roșii - perfect potrivite cu tonurile somptuoase și focul incandescent al diamantelor. Edițiile albastre și gri sunt de asemenea disponibile cu lunete mai discrete în oțel inoxidabil.

Cinci ani, cinci mândre noi regine, fiecare dintre ele o încarnare nobilă de feminitate atemporală. Având prețuri competitive și accesibile, minunate ziua sau noaptea, cu blugi sau la o gală cu covor roșu, ele sunt noile clasice contemporane, însoțitoare perfecte pentru fiecare situație cu care se întâlnește femeia de astăzi.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

References 8153-201/60-01 , grey
8153-201/60-03 , blue

8153-201B/60-01 , grey, with diamond bezel
8153-201B/60-03 , blue, with diamond bezel
8153-201B/60-06, dark red, with diamond bezel

Movement UN-815

Power reserve Around 42 hours

Winding Self-winding movement

Functions H/M/S

Case Stainless steel

Diameter 37 mm

Dial White mother-of-pearl, grey, blue or dark red arabic numerals

Diamonds Bezel: 76 diamonds, total: 1.072 ct, dial: 10 diamonds, total: 0,052 ct

Water-resistance 30 m

Crystal Anti-reflective sapphire crystal

Caseback Engraved

Strap Leather with pin buckle

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 19.07.18. Modificat: 19.07.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București