DIVER 42mm

 

Valul următor!

Mai mici, dar mai îndrăznețe: Ulysse Nardin lansează noile sale ceasuri Diver de 42 mm!

Următorul val! Slim și elegante la încheietura mâinii, modelele foarte contemporane Diver 42mm sunt concepute pentru adâncuri, dar la fel de mult și pentru acasă, sau în oraș. Conduși de rechinul albastru Diver, ei se alătură noii școli de ceasuri de scufundări inspirate de rechini, lansate de Ulysse Nardin în septembrie.

Noua flotă Diver 42mm "cu trei arătătoare" întărește relansarea colecției Ulysse Nardin Diver Chronometer . Cadranul concav și geamul de safir sunt la fel ca la modelele de 44 mm lansate în septembrie, dar ceasurile au acum un aspect nou, neașteptat, cu un design elegant, cu aspect retro în bej și cu o secundă centrală în loc de un una periferică.

Inspirația vine în mod clar din ceasul de scufundări din 1964 al casei, "Diver Le Locle". Coordonatele GPS ale orașului Le Locle, orașul natal al Manufacturii din 1846, împodobesc cadranul.

Toate codurile de scufundare esențiale sunt prezente: Superluminova pe 0, pe arătătoare și pe luneta rotativă, pentru o citire rapidă la cele mai puțin iluminate adâncimi; plus o etanșeitate în apă la 300 de metri. Estetica clasică a scafandrului de la mijlocul secolului al XX-lea este susținută pe deplin de siliciul din secolul al XXI-lea, tehnologie introdusă pentru prima oară în orologerie de către Ulysse Nardin.

Destul de subțiri pentru a se potrivi perfect sub tricou, curelele și brățările vin cu opțiuni elegante: țesătură albastră, vitel negru, oțel inoxidabil cu trei rânduri sau, într-o nouă variantă pentru Ulysse Nardin, o brățară Milanese din oțel inoxidabil.

Minunată, foarte confortabilă și suficient de puternică pentru a fi câștigat porecla de "rechin-proof", brățara milaneză din plasă, atunci când este construită corect, este cea mai versatilă opțiune din repertoriul clasic al brățării de ceas.

Pentru această primă utilizare, Ulysse Nardin a optat pentru o plasă foarte groasă, ștanțată din tablă de oțel, cusută împreună de mână și terminată cu o cataramă retro în stil fluture. Rezultatul este o alternativă elegantă la alte brățări metalice, elegantă și cool, deși este robustă și poate fi folosită oriunde.

Diver Blue Shark Limited Edition

Eroul noii lansări, din oțel inoxidabil, cu cadran albastru PVD, un cadran albastru și curea pictată cu atingeri portocalii strălucitoare, această ediție knockout limitată la 300 de bucăți are un rechin albastru ștampilat pe spate, un ecou frumos al fratelui său mai mare, Diver Great White 44mm.

La prețuri accesibile și excepțional de confortabile, aceste ultime adăugări la armada de ceasuri de scafandru a lui Ulysse Nardin reafirmă statutul său de ceasornicar al oceanelor și demonstrează capacitatea continuă a Manufacturii de a naviga mereu înainte.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

References

Black dial, veal strap : 8163-175/92

Blue dial, Milanese mesh strap: 8163 -175-7MIL/93

Black dial, Milanese mesh strap: 8163-175-7MIL/92

Blue Shark Limited Edition: 8163-175LE/93-BLUESHARK

Black dial, metal bracelet: 8163-175-7M/92

Blue dial, metal bracelet: 8163 -175-7M/93

Movement Calibre UN- 816

Functions Hours, minutes, seconds

Self-winding movement

Date at 6 o'clock

Power reserve 42 hours

Case Steel case

Bezel Inverted concave unidirectional rotating bezel

Diameter 42 mm

Dial Sand-blasted

Water resistance 300 m

Case back  Anchor engraved or Blue Shark engraved

Strap Fabric, veal, stainless steel Milanese mesh strap or 3-row stainless steel bracelet

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 10.04.19. Modificat: 13.04.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București