FREAK X

INTRODUCEREA FACTORULUI X ÎN CLASIFICARE

 

Când funcția definește designul. Un nou mecanism de carusel zburător, de manufactură, care se rotește în jurul axei sale, fără cadran și fără arătătoare. FREAK, cea mai îndrăzneață colecție a lui Ulysse Nardin, împinge cu îndrăzneală dorințele la maxim, zdruncinând status quo-ul. Forma și designul urmează funcțiile. Aceasta este legea. Design-uri care sunt puternice. Tehnologie care sfidează așteptările. Freak X nu este doar inspirat de aventură. Este chemarea la Xploration!

Ianuarie 2019, Geneva - Căutarea lui a fost de neegalat timp de aproape 3000 de ani. Numele lui a scos în evidență imagini, acolade și povestiri epice câștigate doar de un adevarat aventurier cu spirit liber. Imortalizat de poetul grec Homer, "Ulysses" este originalul erou rătăcitor. Aventurile lui transcend timpul. În spiritul lui Ulysses, Ulysse Nardin a fost în fruntea măsurării timpului de la înființarea sa. Mai mult decât un scop pentru un rezultat, Xplorația este, pentru Ulysse Nardin, un mod de viață. Lansând cu stil noul an, suntem încântați să-l introducem pe "X Factor" în ceasornicărie.

Nicio literă în limba engleză nu se învață ca X: cea de-a 24-a literă a alfabetului apare peste tot, de la popularul Xbox până la semnarea documentelor legale, reprezentarea unui cromozom, a unei generații, a unui punct de trecere, procesul de multiplicare și locația pe o hartă a comorilor. X reprezintă orice factor necunoscut, nespecificat sau variabil. Cum ar fi Xploration, Xtraordinary, Xcess, Xperience, Xcitement, Xtreme și compleX. Mai mult decât un slogan simplu, este o afirmație, o reamintire că colecția noastră Freak întruchipează îndrăzneala și creativitatea. Ne adresăm acelora dintre voi care au îndrăzneala să fie dispuși să iasă în relief în mulțime. Sunteți gata?

FREAK X, vărul mic al lui ”Freak antecedents”, se evidențiază ca punct de intrare în colecția FREAK. Deși multe din aceleași elemente estetice și funcționale sunt în vigoare, acestea împinge către un teritoriu neexplorat. Dimensiunea este mai strânsă - 43 mm în loc de 45 mm - dar este mai ușor de citit și de utilizat. Are o coroană pentru corecția timpului, care o rupe cu unul dintre aspectele cele mai iconice ale modelelor fără coroană FREAK VISION sau FREAK OUT, care corectează timpul cu ajutorul lunetei. Mecanismul "baghetă" continuă să fie un carusel, întorcându-se o singură dată la fiecare oră pentru a indica timpul. Este mai simplu, mai îndrăzneț și are mai puține roți. Nu are cadran și nici arătătoare - puntea centrală acționează ca o arătătoare de minute și una dintre roți indică orele.

În interior, și în mod clar vizibilă, oscilează una dintre cele mai remarcabile inovații ale lui FREAK VISION: o roată super-ușoară de balansier, din siliciu, extra-largă, cu greutăți zburătoare de nichel și micro-lame stabilizatoare. Mecanismul însuși, noul UN-230, este o fuziune a calibrelor de manufactură UN-118 și FREAK VISION UN-250. Carcasa, bine rotunjită prin linii curbe, este complet nouă și serios transformantă. Noul FREAK X este disponibil în titan, aur roz, negru DLC sau în Carbonium. Este foarte competitiv, cu o versiune a prețului de pornire la 21'000 USD. El demonstrează angajamentul brandului de a-și extinde și îmbogăți colecțiile prin împingerea Xpertisei orologere la gradul X. Pentru toți Ulise întreprinzători ai lumii moderne, ceasul este un apel clar la aventură.

FREAK X Carbonium: din lumea fuselajului aeronautic către Haute Horlogerie

Cea mai spectaculoasă iterație a colecției FREAK X este, fără îndoială, versiunea Carbonium. Carbonium de tip aeronautic este un material nou, super-ușor și durabil, utilizat în sectorul aeronautic pentru fuzelajul și aripile de avion de ultimă generație. Pe scurt, pentru componentele vitale și esențiale ale avioanelor moderne de astăzi. Producția de Carbonium are un impact cu 40% mai scăzut asupra mediului în comparație cu alte compozite de carbohidrați, deoarece utilizează rămășițe de-ale pieselor aeronautice. Cu un proces complex care necesită presiuni și temperaturi ridicate, Carbonium este un material de înaltă performanță care scoate în evidență frumusețea centrală a șablonului organic creat de fibrele de carbon cu diametrul de 7 ”m.

Folosirea unui material precum Carbonium vine ca un memento clar că îndrăznim să ne distingem. Construită din compozite de carbon de generație nouă - printre materialele cele mai robuste și rezistente realizate vreodată de știință - este la fel de disruptivă atât tehnic, cât și tehnologic.

Ulysse Nardin este primul care folosește acest material neXt-generation într-un ceas. Raportul rezistență - greutate este de neegalat, iar uimitorul efect de marmură nu se repetă niciodată, făcând fiecare carcasă de ceas absolut unică.

TECHNICAL SPECIFICATIONS 

2303-270/CARB // 2303-270.1/CARB

Movement Caliber: UN- 230, self-winding movement

Functions Flying carousel movement rotating around its own axis
Exclusive central oscillator with large diameter
3 Hz Silicium balance wheel
Index & bridges with Superluminova

Power reserve: 72 hours

Rose Gold 5N / Titanium with black DLC finish

Carbonium matte-finish / Titanium with black DLC

Diameter: 43 mm

Case back:  Sapphire crystal

Water resistance: 50 m

Strap Openwork veal or alligator strap with “point de bride” stitches.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 7.02.19. Modificat: 07.02.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București