Zenith Defy Lab a câștigat premiul

GPHG 2017 Innovation WatchPe 8 noiembrie 2017, la Geneva, în fața unei audiențe alcătuită din personalități de frunte și reprezentanți ai industriei de ceasuri elvețiene, juriul lui Grand Prix d'Horlogerie de Geneve, 2017, a dezvăluit lista sa de premii, inclusiv premiul "Innovation Watch" acordat lui Zenith pentru ceasul Defy Lab. O recompensă potrivită pentru ceasul cel mai precis din lume, cu care Zenith își scrie atât viitorul, cât și pe cel al întregii industrii de ceasuri elvețiene.

"Felicit echipele Zenith, precum și Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Diviziei de ceasuri LVMH. Prin această sinergie a competențelor dedicate servirii lui Zenith, ele au demonstrat și au confirmat faptul că Zenith reprezintă acum viitorul artei tradiționale orologere ", a declarat Jean-Claude Biver, Președintelel diviziei de ceasuri ale lui LVMH.


Julien Tornare, CEO Zenith

 "Suntem cu adevărat mândri să primim acest premiu, pe care noi îl vedem drept cel mai important dintre toate. Aici, la Zenith, suntem hotărâți să inspirăm un adevărat elan de start-up și să reconectăm brandul la inovație, forța motrice a creșterii începând cu fondarea noastră acum 152 de ani. Este o recompensă reală și un semn de recunoaștere pentru munca realizată de întregul nostru personal! Încă o dată, mulțumesc foarte mult juriului lui Grand Prix d'Horlogerie de Geneve și tuturor echipelor mele". Julien Tornare, CEO Zenith.

Defy Lab pe scurt

Ca o îndrăzneață sfidare a principiului balansierului cu arc, care a dominat orologerie din anul 1675, apelând în schimb la tehnologii de ultimă oră, bazate pe cele mai recente cercetări în orologerie și în știința materialelor, denumirea potrivită Defy Lab reprezintă un avans important în orologerie. Noul oscilator monolit din siliciu monocristalin, acoperit cu un strat de oxid de siliciu, înlocuiește cele 30 de componente ale unui organ convențional de reglare și, în acest fel, îndepărtează toate etapele necesare în mod obișnuit pentru acesta, cum ar fi asamblarea, reglarea, setarea, testarea și lubrifierea.

Funcționând la o frecvență incredibilă de 15 Hz și având o autonomie generoasă de 60 de ore, aceast mecanism revoluționar atinge o precizie zilnică medie de 0,3 secunde, un grad de performanță pe care îl menține pentru 95% din rezerva sa de mers.

Insensibil la gravitate și dispensat de orice nevoie de lubrifiere, Defy Lab este certificat triplu: pentru precizia sa recunoscută în mod corespunzător prin titlul de Cronometru acordat de Observatorul din Besançon pentru insensibilitatea sa excepțională la schimbările de temperatură, cu mult peste standardul ISO-3159, precum și pentru rezistența deosebită la câmpurile magnetice de până la 1.100 Gauss, care este de 18 ori mai bună decât standardul ISO-764.

Și, pentru a îmbrăca această distilare a inovației și a tehnologiei, Zenith a ales cel mai ușor compozit de aluminiu din lume, Aeronith-ul.

Aceasta este a cincea oară când Zenith a câștigat un premiu la Grand Prix d'Horlogerie de Geneve

2011 - Best Complicated Watch Prize - Academy Christophe Colomb Equation of Time
2012 - "Petite Aiguille" Prize - Pilot Big Date Special
2013 - Sports Watch Prize - Chronomaster El Primero Stratos Flyback Striking 10th
2014 - Sports Watch Prize - Chronomaster El Primero Lightweight
2017 - Innovation Watch Prize - Defy Lab

De asemenea merită remarcat faptul că Chronomaster El Primero Grande Date Full Open a fost nominalizat în categoria Calendar Watch 2017 al lui Grand Prix d'Horlogerie de Geneve.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Zenith. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 1.12.17. Modificat: 02.12.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București