PILOT CRONOMETRO TIPO CP-2 FLYBACK

 

O nouă uniformă și o funcție de tip flyback de înaltă performanță

Zenith PILOT CRONOMETRO TIPO CP-2 este îmbogățit cu un echipament nou și o funcție extrem de utilă pentru anul 2018, în timp ce marca cu steaua ce ghidează își revigorează faimosul model Cairelli din anii 1960 prin PILOT TIPO CP-2 FLYBACK. Într-o versiune din bronz sau din oțel inoxidabil îmbătrânit și cu o serie de modificări elegante, această icoană subtil alterată câștigă un aspect la modă, în timp ce nu pierde nimic din ADN-ul său aventuros tradițional.

În octombrie 2016, Zenith și-a prezentat omagiul său uneia dintre piesele militare cele mai râvnite, HERITAGE CRONOMETRO TIPO CP-2, denumite în mod afectuos de către colecționari ceasul "Cairelli". Acesta aparține liniei exclusive de cronografe legendare care au câștigat statutul de ceasuri excepționale în istoria militară și cea a ceasornicăriei, și este una dintre comorile istorice ale manufacturii din Le Locle. Piesa originală, cronograf militar creat de-a lungul unui deceniu, de la mijlocul anilor 1960, a fost comandată de armata italiană prin intermediul dealerului italian A. Cairelli din Roma. "CP" înseamn㠄cronometro di polso” (cronometru pentru încheietura mâinii). În ultimii ani, cele 2.500 de unități produse de Zenith în anii 1960 pentru forțele armate italiene au fost comercializate la prețuri ridicate pe piața vintage.

Astăzi marca cu o stea sfidează moda trecătoare și, într-adevăr, chiar și timpul însuși, prin lansarea lui PILOT TIPO CP-2 FLYBACK. Acum, echipat cu un cronograf automat cu roată de coloană El Primero cu funcție flyback, această ultimă revigorare a faimosului model Cairelli din anii '60 este concepută pentru aventurieri aroganți, atât bărbați cât și femei. Oferind posibilitatea alegerii unei carcase din bronz sau din oțel inoxidabil îmbătrânit, modelul 2018 PILOT TIPO CP-2 FLYBACK eliberează tot ADN-ul său excentric prin specificații tehnice stricte în ceea ce privește fiabilitatea, indicațiile, lizibilitatea și robustețea, pentru fiecare situație în care s-au găsit predecesorii săi iconici, transformându-se într-un accesoriu de modă foarte dorit.

În ciuda aprecierii sale incontestabile de către iubitorii de ceasuri de modă moderne, nimic nu lipsește din gama impresionantă de produse oferite de acest cronograf istoric: arătătoarele concepute pentru a asigura o lizibilitate perfectă chiar și în condiții dificile; o lunetă care să permită o manipulare fiabilă și precisă; butoane ușor accesibile și receptive ... Aceste caracteristici ale semnăturii demonstrează respectarea impecabilă a setului drastic de specificații tehnice impuse de militari.

Transcendând timpul, modelul PILOT CRONOMETRO TIPO CP-2 FLYBACK 2018 are statura impresionantă de 43 mm a predecesorului său ilustru, un mecanism de înaltă precizie, arătătoare în formă de săgeată, cifre arabe și cadranul de marcă TIPO CP-2, cu contoare de secunde și minute la orele 9 și respectiv 3.

Lumea schimbărilor

În 2018, totuși, în conformitate cu tendințele actuale, trupele au fost lansate cu un kit nou și bunul aspect retro al modelului 2018 PILOT CRONOMETRO TIPO CP-2 FLYBACK, ce vine în două uniforme de îmbrăcăminte. Primul, echivalentul antecedentelor sale din aviație, se dovedește în bronz, cu un cadran granulat din bronz și o curea din piele nubuck brună, cu o căptușeală de cauciuc protectoare. Al doilea, din oțel inoxidabil îmbătrânit, este conceput pentru a atrage pe cei cu afinitâți pentru lumea motocicliștilor, și o carcasă de culoare gri și o curea din piele verde, cu garnitură de cauciuc protectoare. Ambele curele sunt prevăzute cu o cataramă de titan, pentru o securitate totală, în timp ce spatele carcasei posedă un cristal transparent de safir, care îi permite proprietarului să admire frumosul mecanism El Primero.

În mod tradițional anumat de un alt creator de istorie, faimosul Zenith El Primero, PILOT TIPO CP-2 FLYBACK 2018 este dotat cu versiunea robustă a mecanismului El Primero 405B, bătând la ritmul de 36.000 de vibrații pe oră și aducând confortul întoarcerii automate, cu o rezervă de mers de 50 de ore.

O amintire vie a rolului fundamental jucat de Zenith în cucerirea cerurilor, Pilot TIPO CP-2 FLYBACK 2018 este garantat să fie un hit sigur pentru aventurierii dornici de orizonturi largi.

TECHNICAL DETAILS

Reference: 29.2240.405/18.C801

UNIQUE SELLING POINTS

Revival of the famous Cairelli model from the 1960s

Automatic El Primero column-wheel chronograph with flyback function

MOVEMENT

El Primero 405B, Automatic

Calibre: 131``` (Diameter 30 mm)

Thickness: 6.6 mm

Components: 254

Jewels: 31

Frequency: 36,000 VpH (5 Hz)

Power reserve: min. 50 hours

Oscillating weight with “Côtes de Geneve” motif

FUNCTIONS

Hours and minutes in the centre

Small seconds at 9 o'clock

Flyback Chronograph:

- Central chronograph hand

- 30-minute counter at 3 o'clock

CASE, DIAL & HANDS

Bronze case

Diameter: 43 mm

Opening diameter: 32.5 mm

Thickness: 12.85 mm

Crystal: Domed sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides

Case back: Transparent sapphire crystal

Water resistance: 10 ATM

Dial: Bronze grained

Hour markers: Arabic numerals in Super-LumiNovaź

Hands: Rhodium-plated, faceted and coated with Super-LumiNovaź

STRAP AND BUCKLE

Brown oily nubuck leather strap with protective rubber lining

Titanium pin buckle

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Zenith. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 8.02.18. Modificat: 08.02.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București